סושי של בית
סושי בהכנה ביתית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 15 אצות נורי (NURI)
- 1 כוס אורז לסושי
- 5 כפות חומץ הדרים
- 3 כפות סוכר
- 2 כוסות מים
- 1 אבוקדו פרוס דקיק
- 200 גר' סלומון פרוס
אופן ההכנה
- מבשלים אורז + מים 20 דק'.
- משהים בצד עוד 20 דקות.
- מוסיפים חומץ + סוכר ובוחשים היטב. על כל אצה מפזרים שכבת אורז דקה. בתחילת האצה שמים פרוסת סלומון + פרוסת אבוקדו. מגלגלים לגלילה וחותכים פרוסות בעובי 2 ס"מ.
- מגישים עם סויה!