מתכונים חמים

"סושי" פירה ודג מלוח

הבשלנית אורנה וולך מלמדת כיצד להכין לארוחת הנובי גוד "סושי" תפוחי אדמה ודג מלוח

מתכון מאת: אורנה וולך, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סושי דג מלוח על תפוח אדמה

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-12 מנות
  • 2 יחידות תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
  • 2-3 יחידות פילה דג מלוח
  • 4 יחידות עגבניות מיובשות
  • 10 יחידות זיתי קלמטה
  • 5-7 עלי בזיליקום
  • כפית שמן זית
  • עלי סלט
  • עירית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. את תפוחי האדמה מקלפים ומועכים לפירה גס. מוסיפים זיתים קצוצים דק ועגבניות מיובשות.
  • 2. בוזקים מעל הפירה כפית שמן זית ועלי בזיליקום קצוצים.
  • 3. חותכים את הדג המלוח לחתיכות בעובי 1/2 ס"מ.
  • 4.יוצרים "סושי": לוקחים כדור פירה קטן ביד (בערך כף מתערובת תפוחי האדמה), דוחסים ומשטחים לצורת סושי. ומעל מניחים את הדג. מניחים על עלה חסה ומקשטים בעירית. מגישים קר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully