וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"סושי" פירה ודג מלוח

הבשלנית אורנה וולך מלמדת כיצד להכין לארוחת הנובי גוד "סושי" תפוחי אדמה ודג מלוח

מתכון מאת: אורנה וולך, מערכת וואלה

סושי דג מלוח על תפוח אדמה. נמרוד סונדרס
סושי דג מלוח על תפוח אדמה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-12 מנות
  • 2 יחידות תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
  • 2-3 יחידות פילה דג מלוח
  • 4 יחידות עגבניות מיובשות
  • 10 יחידות זיתי קלמטה
  • 5-7 עלי בזיליקום
  • כפית שמן זית
  • עלי סלט
  • עירית

אופן ההכנה

  • 1. את תפוחי האדמה מקלפים ומועכים לפירה גס. מוסיפים זיתים קצוצים דק ועגבניות מיובשות.
  • 2. בוזקים מעל הפירה כפית שמן זית ועלי בזיליקום קצוצים.
  • 3. חותכים את הדג המלוח לחתיכות בעובי 1/2 ס"מ.
  • 4.יוצרים "סושי": לוקחים כדור פירה קטן ביד (בערך כף מתערובת תפוחי האדמה), דוחסים ומשטחים לצורת סושי. ומעל מניחים את הדג. מניחים על עלה חסה ומקשטים בעירית. מגישים קר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully