"סושי" פירה ודג מלוח

הבשלנית אורנה וולך מלמדת כיצד להכין לארוחת הנובי גוד "סושי" תפוחי אדמה ודג מלוח

מתכון מאת: אורנה וולך, מערכת וואלה!
סושי דג מלוח על תפוח אדמה. נמרוד סונדרס
סושי דג מלוח על תפוח אדמה

מצרכים

  • חומרים ל-12 מנות
  • 2 יחידות תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
  • 2-3 יחידות פילה דג מלוח
  • 4 יחידות עגבניות מיובשות
  • 10 יחידות זיתי קלמטה
  • 5-7 עלי בזיליקום
  • כפית שמן זית
  • עלי סלט
  • עירית

אופן ההכנה

  • 1. את תפוחי האדמה מקלפים ומועכים לפירה גס. מוסיפים זיתים קצוצים דק ועגבניות מיובשות.
  • 2. בוזקים מעל הפירה כפית שמן זית ועלי בזיליקום קצוצים.
  • 3. חותכים את הדג המלוח לחתיכות בעובי 1/2 ס"מ.
  • 4.יוצרים "סושי": לוקחים כדור פירה קטן ביד (בערך כף מתערובת תפוחי האדמה), דוחסים ומשטחים לצורת סושי. ומעל מניחים את הדג. מניחים על עלה חסה ומקשטים בעירית. מגישים קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully