דג מלוח בקונפסט חגיגי
הבשלנית אורנה וולך נותנת לכם הצצה לתוך תפריט הפינגר פוד הרוסי האולטימטיבי לאירוח בנובי גוד: דג ב'מעיל פרווה'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מרכיבים ל-6-8 כוסות
- 2 יחידות תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם וקלופים לאחר הבישול
- 3 יחידות פילה דג מלוח
- 4 יחידות גזר מבושלת 10-12 דקות
- 1 סלק גדול מבושל
- 4 ביצים קשות קלופות
- 1/4 בצל
- 3 כפות מיונז
- לקישוט:
- עלי מיקרו (לא חובה)
אופן ההכנה
- 1. חותכים דק את תפוחי האדמה ואת הדג המלוח.
- 2. את הבצל הלבן חותכים דק מאד ומערבבים יחד עם תפוח האדמה והדג המלוח, מוסיפים כף מיונז.
- 3. מניחים שכבה ראשונה בכוס הגשה. מגרדים את הגזר המבושל ומוסיפים לו כף מיונז, מערבבים. מניחים כשכבה שנייה.
- 4. מגרדים את הביצים הקשות ומניחים כשכבה שלישית.
- 5. מגרדים את הסלק, מוסיפים כף מיונז ומערבבים. מניחים כשכבה רביעית.
- 6. לקישוט אפשר לעטר מעל בעלי מיקרו ולהגיש.