מתכונים חמים

דג מלוח בקונפסט חגיגי

הבשלנית אורנה וולך נותנת לכם הצצה לתוך תפריט הפינגר פוד הרוסי האולטימטיבי לאירוח בנובי גוד: דג ב'מעיל פרווה'

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

דג במעיל פרווה לחגיגות נובי גוד (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • מרכיבים ל-6-8 כוסות
  • 2 יחידות תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם וקלופים לאחר הבישול
  • 3 יחידות פילה דג מלוח
  • 4 יחידות גזר מבושלת 10-12 דקות
  • 1 סלק גדול מבושל
  • 4 ביצים קשות קלופות
  • 1/4 בצל
  • 3 כפות מיונז
  • לקישוט:
  • עלי מיקרו (לא חובה)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים דק את תפוחי האדמה ואת הדג המלוח.
  • 2. את הבצל הלבן חותכים דק מאד ומערבבים יחד עם תפוח האדמה והדג המלוח, מוסיפים כף מיונז.
  • 3. מניחים שכבה ראשונה בכוס הגשה. מגרדים את הגזר המבושל ומוסיפים לו כף מיונז, מערבבים. מניחים כשכבה שנייה.
  • 4. מגרדים את הביצים הקשות ומניחים כשכבה שלישית.
  • 5. מגרדים את הסלק, מוסיפים כף מיונז ומערבבים. מניחים כשכבה רביעית.
  • 6. לקישוט אפשר לעטר מעל בעלי מיקרו ולהגיש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully