וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה עם בצל, פלפלים, סלרי ופטרוזיליה

גרסת הדג הכבוש המגיעה מארצות דרום-אמריקה. אין ספק שזו אחת ממנות הדגים הכי מרעננות שיש - הן בטעם והן במראה. מתוך הספר החדש של אידי ישראלוביץ', "הדגים של אידי".

מתכון מאת: אידי ישראלוביץ', מערכת וואלה

סביצ'ה. אפיק גבאי
סביצ'ה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות ראשונות:
  • 700 גרם פילטים נקיים (מעור ומעצמות) של אינטיאס, או לוקוס, או פארידה, או כל דג ים טרי אחר
  • 3 כפות בצל סגול, קצוץ
  • 1 כף פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 2 כפות פלפל אדום מתוק, קצוץ
  • 2 כפות פלפל כתום, קצוץ
  • שן שום, קצוצה
  • 2 כפות גבעולי סלרי, קלופים וקצוצים
  • 1 כף מלח
  • מיץ מ-3 ליים (או 2 לימונים)
  • 1 כוס שמן זית
  • צרור כוסברה, קצוצה דק
  • צרור פטרוזיליה, קצוצה דק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הירקות הקצוצים בקערה.
  • 2. חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות, ומוסיפים לקערה עם הירקות.
  • 3. מוסיפים מיץ ליים (או מיץ לימון) ומלח, ומערבבים. בשלב הזה ישתנה צבעו של הדג, כתוצאה מתהליך הכבישה, ויהפוך ללבן-שקוף.
  • 4. מוסיפים שמן זית, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה. מערבבים, מכסים ומצננים למשך 20 דקות.
  • 5. הגשה: הכי מקסים להגיש את הסביצ'ה בכוסות שמפניה גבוהות, דרכן אפשר לראות את יופיה של המנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully