- 1. מניחים את הדג כשגבו (החלק החיצוני, עם העור) מונח על תחתית הצלחת, ומשמנים את בשרו.
-
- 2. זורים על הדג המשומן מלח ופלפל, ובטפיחות מצמידים את גרגרי המלח והפלפל לבשר הדג.
-
- 3. מכסים את הדג בחרדל, ושוב - בטפיחות קלות מצמידים את גרגרי החרדל לדג.
-
- 4. אותו דבר עושים גם עם הבצל, השום ולבסוף העירית הקצוצה - מקפידים שכל המרכיבים הקצוצים יהיו צמודים לבשר הדג על ידי טפיחות יד קלות.
-
- 5. מניחים את הדג העטוף בתבלינים ובירקות במרכז תבנית אישית חסינת חום. מוסיפים לתבנית 4 כוסות ציר ירקות - אבל לא שופכים את הנוזלים על הדג, אלא מסביבו.
-
- 6. מכניסים את התבנית עם הדג לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-12 דקות.
-
- 7. הגשה: מוציאים את התבנית עם הדג ומגישים מיד: הדג ספח את הנוזלים, את טעמי התבלינים ושאר ירקות שציפו אותו, וחלקו הפנימי נשאר מעט נא וספוג טעמים.