טרטר (אינסלטדה די קרנה קרודה)
מנה אופיינית לפיימונטה שבצפון איטליה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 60 גרם של פילה בקר קצוץ דק
- 2 פרוסות פלפל צ'ילי אדום קצוצות דק
- כפית שטוחה של בצל לבן קצוץ דק
- חופן אורוגולה
- כפית צלפים
- להגשה:
- לחם טרי
- ליים
- שמן זית
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הבשר הקצוץ עם שאר המרכיבים.
- 2. מגישים עם לחם קלוי ומתבלים בליים טרי סחוט, שמן זית, מלח ופלפל.