- 1. מכינים את שמן הפטרוזיליה: מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח. מכינים בצד מי קרח. חולטים את הפטרוזיליה כשלושים שניות, ומעבירים אותה למי הקרח.
-
- 2. סוחטים מעט את הפטרוזיליה ומעבירים לבלנדר. טוחנים היטב. מוסיפים חרדל, שום, מלח, פלפל ולימון, וממשיכים לטחון. מזלפים פנימה לאט את השמן, ובתום הזילוף, ממשיכים לטחון כ-4 דקות נוספות. מסננים דרך המסננת הדקה ביותר, ומקררים.
-
- 3. מכניסים לקערה את הבשר, הבצל והחרדל, ומתבלים במיץ לימון, מלח ים, פלפל שחור ושמן זית. טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 4. מפזרים את תערובת הבשר על 4 צלחות (עדיף מאורכות). מעל כל תלולית בשר מפזרים אננס קצוץ, ומזלפים מעל ובצדדים את שמן הפטרוזיליה.
-
- 5. מקשטים בעלי מיקרו סלק.