וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר אבוקדו וטונה

מנה שמכינים בכמה רגעים, ואוכלים אפילו מהר מזה: ניר דגן מכיר טרטר מדג טונה אדומה, ומערבב אותו יחד עם אבוקדו, כוסברה וליים סחוט.

מתכון מאת: ניר דגן, מערכת וואלה

טרטר טונה ואבוקדו, בצל סגול, כוסברה ליים ותירס קלוי, קאסה נובה. נמרוד סונדרס
טרטר טונה ואבוקדו, בצל סגול, כוסברה ליים ותירס קלוי, קאסה נובה

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות של 1/2 ס"מ
  • 100 גרם טונה אדומה, חתוכה לקוביות של 1 ס"מ
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס בצל סגול קצוץ
  • 2 ליים סחוטים
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות תירס קלוי לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את קוביות האבוקדו, כף כוסברה, חצי מכמות הבצל, חצי מכמות מיץ הליים, כף שמן זית, מלח ופלפל.
  • 2. מתבלים את הטונה בשאר המרכיבים.
  • 3. מחלקים את תערובת האבוקדו לשניים, וכך גם את הטונה.
  • 4. מניחים רינג בצלחת הגשה, ומסדרים בשכבות: שכבת קוביות אבוקדו, שכבת קוביות טונה, ושוב אבוקדו ושוב טונה.
  • 5. מעטרים בתירס קלוי ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully