וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סירות אבוקדו ממולאות בסלט בורגול

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

סירות אבוקדו ממולאות בסלט בורגול. ברני ארדוב
סירות אבוקדו ממולאות בסלט בורגול

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 2 אבוקדו בשל אך מוצק
  • 1 כוס בורגול גס
  • 30 גרם חמוציות מיובשות
  • 30 גרם גרעיני דלעת
  • 30 גרם שקדים
  • 1 פלפל חריף קטן
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • חופן עלי נענע
  • 2 כפות מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים רותחים עד שהוא סופג אותם. מסננים.
  • 2. קוצצים דק את השקדים, הפלפל החריף, הפטרוזיליה והנענע.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הסלט.
  • 4. חוצים את האבוקדו, קולפים אותו ומטפטפים מיץ לימון למניעת השחרה.
  • 5. ממלאים כל חצי בסלט, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי נענע לקישוט ומגישים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully