פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סירות אבוקדו ממולאות בסלט בורגול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סירות אבוקדו ממולאות בסלט בורגול (ברני ארדוב)
      סירות אבוקדו ממולאות בסלט בורגול (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • ל-4 סועדים:
      • 2 אבוקדו בשל אך מוצק
      • 1 כוס בורגול גס
      • 30 גרם חמוציות מיובשות
      • 30 גרם גרעיני דלעת
      • 30 גרם שקדים
      • 1 פלפל חריף קטן
      • חופן עלי פטרוזיליה
      • חופן עלי נענע
      • 2 כפות מיץ לימון
      • שמן זית
      • מלח

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את הבורגול במים רותחים עד שהוא סופג אותם. מסננים.
      • 2. קוצצים דק את השקדים, הפלפל החריף, הפטרוזיליה והנענע.
      • 3. מערבבים את כל חומרי הסלט.
      • 4. חוצים את האבוקדו, קולפים אותו ומטפטפים מיץ לימון למניעת השחרה.
      • 5. ממלאים כל חצי בסלט, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי נענע לקישוט ומגישים

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -