סירות אבוקדו ממולאות בסלט בורגול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים:
- 2 אבוקדו בשל אך מוצק
- 1 כוס בורגול גס
- 30 גרם חמוציות מיובשות
- 30 גרם גרעיני דלעת
- 30 גרם שקדים
- 1 פלפל חריף קטן
- חופן עלי פטרוזיליה
- חופן עלי נענע
- 2 כפות מיץ לימון
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבורגול במים רותחים עד שהוא סופג אותם. מסננים.
- 2. קוצצים דק את השקדים, הפלפל החריף, הפטרוזיליה והנענע.
- 3. מערבבים את כל חומרי הסלט.
- 4. חוצים את האבוקדו, קולפים אותו ומטפטפים מיץ לימון למניעת השחרה.
- 5. ממלאים כל חצי בסלט, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי נענע לקישוט ומגישים