- 1. קולפים וחותכים את האבוקדו לקוביות. מניחים בקערה וסוחטים מעליו מעט לימון.
-
- 2. מפלטים (מקלפים ומפשיטים מהקרומים) את האשכוליות האדומות.
-
- 3. מערבבים בכלי קטן את כל חומרי הרוטב, ממליחים, מפלפלים וטועמים. אם צריך מוסיפים עוד קצת דבש.
-
- 4. מסדרים על צלחת הגשה שכבה של עלי חסה, יוצקים עליה חצי מכמות הרוטב ומערבבים. מוסיפים את האשכוליות והאבוקדו ומערבבים. יוצקים מלמעלה את שארית הרוטב ומגישים.
-
- -אפשר להוסיף לסלט עלי בייבי: ארוגולה, מיזונה או עלי סלק זעירים. מה עוד? כף של שומשום קלוי תוסיף לסלט טעם אגוזי-אוריינטלי, ואגוזי פקאן או מלך קלויים יהפכו אותו לחגיגי.