וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אבוקדו עם אשכולית אדומה ברוטב לימון ודבש

מתכון מתוך הספר "גג חמישים שקל" של ענבל קליין

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט אבוקדו ואשכולית מתוך הספר גג חמישים שקל. דניאל לילה,
סלט אבוקדו ואשכולית מתוך הספר גג חמישים שקל/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • 1 אבוקדו
  • 2 אשכוליות אדומות
  • 1 חסה עגולה (אייסברג)
  • לרוטב:
  • מיץ מ- ½ לימון
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  • 1. קולפים וחותכים את האבוקדו לקוביות. מניחים בקערה וסוחטים מעליו מעט לימון.
  • 2. מפלטים (מקלפים ומפשיטים מהקרומים) את האשכוליות האדומות.
  • 3. מערבבים בכלי קטן את כל חומרי הרוטב, ממליחים, מפלפלים וטועמים. אם צריך מוסיפים עוד קצת דבש.
  • 4. מסדרים על צלחת הגשה שכבה של עלי חסה, יוצקים עליה חצי מכמות הרוטב ומערבבים. מוסיפים את האשכוליות והאבוקדו ומערבבים. יוצקים מלמעלה את שארית הרוטב ומגישים.
  • -אפשר להוסיף לסלט עלי בייבי: ארוגולה, מיזונה או עלי סלק זעירים. מה עוד? כף של שומשום קלוי תוסיף לסלט טעם אגוזי-אוריינטלי, ואגוזי פקאן או מלך קלויים יהפכו אותו לחגיגי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully