- 1. מרסקים את הפלפל החריף, השום והכוסברה במעבד מזון כדי להימנע מאצבעות מפולפלות, שבדרך כלל מוצאות את דרכן לעיניים.
-
- 2. מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את תערובת הפלפל-שום-כוסברה. מאדים דקה-שתיים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות.
-
- 3. מאדים דקה-שתיים, מוסיפים את תפוחי האדמה, ממליחים, מפלפלים, מכסים ומבשלים 30 דקות עד שהרוטב מצטמצם ותפוחי האדמה מתרככים (במידת הצורך מוסיפים מים כדי למנוע הידבקות לתחתית).
-
- 4. מתבלים בגראם מסאלה, טועמים את הרוטב ומוודאים שהוא מתובל היטב. מוסיפים את הדגים לסיר, ומבשלים 15-10 דקות תלוי בעובי הדגים.
-
- 5. מניחים למשך 10 דקות נוספות כשהלהבה כבויה והמכסה סגור.
-
- 6. מגישים את תבשיל הדג עם אורז.