מתכונים חמים

סלט קולורבי צלוי ותפוחים

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלטים לראש השנה גדרה 26

מחשבון המרות

מצרכים

  • -6 מנות:
  • 3 קולורבי גדולים
  • 2 תפוחי עץ גרנד סמיט
  • 2 בצלים סגולים
  • 1/2 צרור טימין
  • מיץ מלימון 1
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל-180 מעלות,
  • 2.קולפים את הקולורבי, חוצים ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. מעבירים לקערה חסינת אש ומסדרים בשכבה אחת.
  • 3.אופים בלי כיסוי כ-25 דקות, עד השחמה קלה.
  • 4.מוציאים לתפוחים את הליבה וקולפים. חוצים ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ.
  • 5.במחבת גדולה מחממים כף שמן זית, ומקפיצים את התפוחים עד שהם מזהיבים ומתרככים מעט (כ-5 דקות).
  • 6.קוצצים את הבצל דק ומפרידים את עלי הטימין מהגבעולים.
  • 7.מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, מתבלים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully