וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קולורבי צלוי ותפוחים

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה!

סלטים לראש השנה גדרה 26. אפיק גבאי
סלטים לראש השנה גדרה 26

מצרכים למתכון

  • -6 מנות:
  • 3 קולורבי גדולים
  • 2 תפוחי עץ גרנד סמיט
  • 2 בצלים סגולים
  • 1/2 צרור טימין
  • מיץ מלימון 1
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל-180 מעלות,
  • 2.קולפים את הקולורבי, חוצים ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. מעבירים לקערה חסינת אש ומסדרים בשכבה אחת.
  • 3.אופים בלי כיסוי כ-25 דקות, עד השחמה קלה.
  • 4.מוציאים לתפוחים את הליבה וקולפים. חוצים ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ.
  • 5.במחבת גדולה מחממים כף שמן זית, ומקפיצים את התפוחים עד שהם מזהיבים ומתרככים מעט (כ-5 דקות).
  • 6.קוצצים את הבצל דק ומפרידים את עלי הטימין מהגבעולים.
  • 7.מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, מתבלים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully