פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט קולורבי צלוי ותפוחים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלטים לראש השנה גדרה 26 (אפיק גבאי)
      סלטים לראש השנה גדרה 26 (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • -6 מנות:
      • 3 קולורבי גדולים
      • 2 תפוחי עץ גרנד סמיט
      • 2 בצלים סגולים
      • 1/2 צרור טימין
      • מיץ מלימון 1
      • 1 כף דבש
      • 1 כף שמן זית
      • מלח ופלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1.מחממים תנור ל-180 מעלות,
      • 2.קולפים את הקולורבי, חוצים ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. מעבירים לקערה חסינת אש ומסדרים בשכבה אחת.
      • 3.אופים בלי כיסוי כ-25 דקות, עד השחמה קלה.
      • 4.מוציאים לתפוחים את הליבה וקולפים. חוצים ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ.
      • 5.במחבת גדולה מחממים כף שמן זית, ומקפיצים את התפוחים עד שהם מזהיבים ומתרככים מעט (כ-5 דקות).
      • 6.קוצצים את הבצל דק ומפרידים את עלי הטימין מהגבעולים.
      • 7.מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, מתבלים ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -