- 1. לתוך מעבד מזון עם להב חדה מכניסים את כל המרכיבים ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
-
- 2. מעבירים אל משטח מקומח קלות, משטחים לעובי 5-7 מ"מ ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר ל-1/4 שעה.
-
- 3. מחממים תנור ל-170 מעלות במצב טורבו.
-
- 4. מוציאים את הבצק מהמקרר, וקורצים לעיגולים בהתאם לגודל הרצוי. בעזרת כפית פריזיאן (או כפית רגילה קטנה) יוצרים גומה קטנה במרכז העוגיה.
-
- 5. מניחים באמצע כל עוגיה את התאנה החתוכה, ומפזרים מעל מעט סוכר דמררה.
-
- 6. אופים במשך 10-12 דקות עד שהעוגיה מקבלת גוון חום זהוב.
-
- 7. מוציאים ומצננים 5-10 דקות בתבנית (העוגיות עדיין רכות, ולא ניתן להעבירן לרשת צינון). מגישים עם משקה צונן, מומלץ יין מוסקט, לבן או סנגרייה קרה.