וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברד פודינג תפוחים ופרמזן

שילוב של תפוחי עץ מסוג גולדן דלישס והרבה גבינת פרמזן במאפה ברד פודינג מלוח יאזן את הטעמים ויגרום לכם לחסל תבנית שלמה בלי שתשימו לב.

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!

צילום: אנצ'ו ג'וש עריכה: רן צימט

מצרכים למתכון

  • לתבנית חרס מלבנית:
  • 1 חלה ישנה/בריוש ישן ואפשר גם לחם אחיד
  • 1/2 ליטר שמנת מתוקה
  • 6 ביצים
  • מלח גס
  • פלפל
  • 200 גרם פרמזן מגורד דק
  • 10 תפוחי גולדן דלישס
  • חמאה להקפצה
  • 100 גרם חאמה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר דמררה
  • חופן עלי בזיליקום
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות. מקפיצים במעט חמאה.
  • 2. טורפים יחד את השמנת והביצים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3. מוסיפים סוכר ועלי בזיליקום שלמים, הפרמזן והתפוחים.
  • 4. מערבבים את קרעי החלה הגסים ושמים בתבנית חרס מלבנית.
  • 5. מפזרים מעל קוביות חמאה ומלח גס.
  • 6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות. בודקים שהפודינג לא נוזלי מדי במרכז (אם כן ממשיכים באפייה עוד מספר דקות). מגישים מיד.
  • פודינג לחם

  • ברד פודינג עם פירות יער וקוקוס

  • לחם בירה ולאבנה עם אגוזים

  • לחם זיתים ועגבניות מיובשות

  • קרקר זרעי פשתן ושקדים

  • לחם שוקולד איטלקי

  • בייגל שומשום ממולא גבינות ופלפלים

  • לחמניות באן

  • פיתות מקמח כוסמין

  • קראנץ עגבניות מיובשות ומנצ'גו

  • קוביות מאפה שום שמיר

  • בייגלה ירושלמי במילוי כבש

  • לחם פונדו גבינות וירקות צלויים

  • מאפה לחם שום חגיגי במילוי גבינה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully