וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברד פודינג תפוחים ופרמזן

שילוב של תפוחי עץ מסוג גולדן דלישס והרבה גבינת פרמזן במאפה ברד פודינג מלוח יאזן את הטעמים ויגרום לכם לחסל תבנית שלמה בלי שתשימו לב.

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה

צילום: אנצ'ו ג'וש עריכה: רן צימט

מצרכים למתכון

  • לתבנית חרס מלבנית:
  • 1 חלה ישנה/בריוש ישן ואפשר גם לחם אחיד
  • 1/2 ליטר שמנת מתוקה
  • 6 ביצים
  • מלח גס
  • פלפל
  • 200 גרם פרמזן מגורד דק
  • 10 תפוחי גולדן דלישס
  • חמאה להקפצה
  • 100 גרם חאמה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר דמררה
  • חופן עלי בזיליקום
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות. מקפיצים במעט חמאה.
  • 2. טורפים יחד את השמנת והביצים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3. מוסיפים סוכר ועלי בזיליקום שלמים, הפרמזן והתפוחים.
  • 4. מערבבים את קרעי החלה הגסים ושמים בתבנית חרס מלבנית.
  • 5. מפזרים מעל קוביות חמאה ומלח גס.
  • 6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות. בודקים שהפודינג לא נוזלי מדי במרכז (אם כן ממשיכים באפייה עוד מספר דקות). מגישים מיד.
  • פודינג לחם

  • ברד פודינג עם פירות יער וקוקוס

  • לחמניות חלה בסגנון סיציליאני

  • לחמניות קרואסון

  • לחמניות ממולאות בשר

  • מאפה קשרים שום ומוצרלה

  • לחם זיתים ועגבניות מיובשות

  • חלה במילוי ערמונים ובצל

  • פוקצ'ה ענבים ותאנים

  • מאפה לחם שום במילוי גבינה

  • לחם שוקולד איטלקי

  • לחם פונדו גבינות וירקות צלויים

  • פוגאס מתובל

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully