ברד פודינג תפוחים ופרמזן

שילוב של תפוחי עץ מסוג גולדן דלישס והרבה גבינת פרמזן במאפה ברד פודינג מלוח יאזן את הטעמים ויגרום לכם לחסל תבנית שלמה בלי שתשימו לב.

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: אנצ'ו ג'וש עריכה: רן צימט)

מצרכים

  • לתבנית חרס מלבנית:
  • 1 חלה ישנה/בריוש ישן ואפשר גם לחם אחיד
  • 1/2 ליטר שמנת מתוקה
  • 6 ביצים
  • מלח גס
  • פלפל
  • 200 גרם פרמזן מגורד דק
  • 10 תפוחי גולדן דלישס
  • חמאה להקפצה
  • 100 גרם חאמה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר דמררה
  • חופן עלי בזיליקום
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות. מקפיצים במעט חמאה.
  • 2. טורפים יחד את השמנת והביצים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3. מוסיפים סוכר ועלי בזיליקום שלמים, הפרמזן והתפוחים.
  • 4. מערבבים את קרעי החלה הגסים ושמים בתבנית חרס מלבנית.
  • 5. מפזרים מעל קוביות חמאה ומלח גס.
  • 6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות. בודקים שהפודינג לא נוזלי מדי במרכז (אם כן ממשיכים באפייה עוד מספר דקות). מגישים מיד.
  • פודינג לחם

  • ברד פודינג עם פירות יער וקוקוס

  • פוקצ'ה ענבים ותאנים

  • לחמניות שוקולד

  • לחמניות באן

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • גוז'אר (Gougères)

  • קרקר זרעי פשתן ושקדים

  • לחמניות במילוי קבנוס

  • פיתות ממולאות: מתכון לפיתה במילוי תרד ובצל

  • קובנה מתוקה במילוי שקדים

  • מתכון לברד פודינג מלוח עם בצל ירוק ופטריות

  • פיתות מקמח כוסמין

  • לחמניות קרואסון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully