וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברד פודינג תפוחים ופרמזן

שילוב של תפוחי עץ מסוג גולדן דלישס והרבה גבינת פרמזן במאפה ברד פודינג מלוח יאזן את הטעמים ויגרום לכם לחסל תבנית שלמה בלי שתשימו לב.

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!

צילום: אנצ'ו ג'וש עריכה: רן צימט

מצרכים למתכון

  • לתבנית חרס מלבנית:
  • 1 חלה ישנה/בריוש ישן ואפשר גם לחם אחיד
  • 1/2 ליטר שמנת מתוקה
  • 6 ביצים
  • מלח גס
  • פלפל
  • 200 גרם פרמזן מגורד דק
  • 10 תפוחי גולדן דלישס
  • חמאה להקפצה
  • 100 גרם חאמה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר דמררה
  • חופן עלי בזיליקום
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות. מקפיצים במעט חמאה.
  • 2. טורפים יחד את השמנת והביצים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3. מוסיפים סוכר ועלי בזיליקום שלמים, הפרמזן והתפוחים.
  • 4. מערבבים את קרעי החלה הגסים ושמים בתבנית חרס מלבנית.
  • 5. מפזרים מעל קוביות חמאה ומלח גס.
  • 6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות. בודקים שהפודינג לא נוזלי מדי במרכז (אם כן ממשיכים באפייה עוד מספר דקות). מגישים מיד.
  • פודינג לחם

  • ברד פודינג עם פירות יער וקוקוס

  • לחמניות סוכר וקינמון

  • מאפה נתלש של לחמניות כוסמין

  • קרקר זרעי פשתן ושקדים

  • בייגל שומשום ממולא גבינות ופלפלים

  • לחם שטוח בסגנון גאורגי

  • לחם צ'ודו במילוי כרובית

  • לחם שוקולד איטלקי

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • קראנץ עגבניות מיובשות ומנצ'גו

  • לחם תירס ופטריות

  • גוז'אר (Gougères)

  • כריך פוקצ'ה משפחתי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully