- 1. מערבבים יחד את חומרי החמאה המתובלת. מורחים כל פרוסה בחמאה המתובלת.
-
- 2. מחלקים את הפרוסות לקוביות גדולות, ומסדרים בכלים אישיים, חסיני חום. חשוב לא לדחוס את קוביות הלחם בכלים ולהשאיר די מקום לבלילת הפודינג.
-
- 3. מפרידים את הביצים, ושומרים רק חלבון אחד יחד עם החלמונים. מערבבים עם הסוכר. מרוקנים פנימה את מקל הווניל, ומוסיפים פנימה את המקל. מביאים לסף רתיחה בסיר קטן.
-
- 4. מוסיפים מעט מהשמנת החמה לביצים, ובוחשים מהר. מוסיפים הבלילה חזרה לסיר השמנת, תוך בחישה מהירה (השוואת טמפרטורות).
-
- 5. יוצקים את הנוזל על פרוסות הלחם עד כיסוי, ומשרים כ-20 דקות. מעבירים לתבנית ואופים על 175 מעלות, למשך כ-35 דקות.
-
- אפשר לבזוק מעט אבקת סוכר ולעטר בפירות עונתיים.