פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות קשקבל מלוחות

      קל להכנה וקשה להימנע מעוד פרוסה דקיקה וערמומית של בצק מעושר בחמאה וקשקבל. מתכון של שאולי לויתם ממאפיית אשל לחמים

      11 מדרגים / 3.73 כוכבים

      עוגיות מלוחות של אשל לחמים (יח
      עוגיות מלוחות של אשל לחמים (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-60 עוגיות:
      • 250 גרם קמח
      • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
      • 180 גרם קשקבל מגורדת
      • 10 גרם מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומפעילים למספר שניות, עד איחוד החומרים לבצק.
      • 2. מעבירים למשטח עבודה ויוצרים מהבצק שני גלילים בקוטר של כ2 ס"מ.
      • 3. מכניסים לפריזר למשך כשעה.
      • 4. מושחים את הגלילים בחלבון ביצה ומפזרים שומשום, קצח ופרג (על פי העדפה).
      • 5. פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של 2-3 מ"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 15- 20 דקות (עד שהעוגיות מוזהבות).

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -