וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות קשקבל מלוחות

קל להכנה וקשה להימנע מעוד פרוסה דקיקה וערמומית של בצק מעושר בחמאה וקשקבל. מתכון של שאולי לויתם ממאפיית אשל לחמים

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגיות מלוחות של אשל לחמים.
עוגיות מלוחות של אשל לחמים

מצרכים למתכון

  • ל-60 עוגיות:
  • 250 גרם קמח
  • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 180 גרם קשקבל מגורדת
  • 10 גרם מלח

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומפעילים למספר שניות, עד איחוד החומרים לבצק.
  • 2. מעבירים למשטח עבודה ויוצרים מהבצק שני גלילים בקוטר של כ2 ס"מ.
  • 3. מכניסים לפריזר למשך כשעה.
  • 4. מושחים את הגלילים בחלבון ביצה ומפזרים שומשום, קצח ופרג (על פי העדפה).
  • 5. פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של 2-3 מ"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 15- 20 דקות (עד שהעוגיות מוזהבות).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully