מתכונים חמים

ספינג' ממולא גבינה וזיתים

לביבה מרוקאית משודרגת

מתכון מאת: מור כיליפה,zahov@netvision.net.il
  • דרגת קושי בינונית

זיתים שחורים

מחשבון המרות

מצרכים

  • לבצק:
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 15 גר' שמרים
  • קורט מלח
  • 1 כף סוכר
  • 2 כוסות מים פושרים
  • שמן לטיגון עמוק
  • למלית:
  • 300 גר' גבינה בולגרית קשה
  • 50 גר' זיתים שחורים/ירוקים קצוצים
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • 150 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל המרכיבים ולשים עד לקבלת בצק רך ודביק. מכסים ומתפיחים שעה. לשים שוב כ-5 דקות ומתפיחים 15 דקות נוספות.
  • 2. מכינים את המלית: מפוררים את הגבינה הבולגרית, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול.
  • 3. קורצים גוש מהבצק בידיים רטובות. פורסים אותו על כף היד מניחים במרכזו מהמלית וסוגרים קצוות. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully