מאפינס זעתר וקשקבל
מתכון של יהודית מיכאלי מ"מיכאלי" ברשפון.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-12 יחידות:
- ½ 1 כוסות קמח (200 גר)
- 25 גר' שמרים (קוביה או שימרית)
- 1 כפית מלח
- קורט פלפל שחור גרוס
- ½ כפית שום גבישי
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב
- 1/3 כוס שמן
- 200 גר' גבינת קשקבל גרוסה
- 1 כף זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטור
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החמרים היבשים בקערה.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את כל הנוזלים.
- 3. מאחדים את כל החומרים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה.
- 4. יוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעל.
- 5. אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות.