וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס זעתר וקשקבל

מתכון של יהודית מיכאלי מ"מיכאלי" ברשפון.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פלטת גבינות של מסעדת מיכאלי.
פלטת גבינות של מסעדת מיכאלי

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-12 יחידות:
  • ½ 1 כוסות קמח (200 גר)
  • 25 גר' שמרים (קוביה או שימרית)
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • ½ כפית שום גבישי
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1/3 כוס שמן
  • 200 גר' גבינת קשקבל גרוסה
  • 1 כף זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החמרים היבשים בקערה.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים את כל הנוזלים.
  • 3. מאחדים את כל החומרים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה.
  • 4. יוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעל.
  • 5. אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully