וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס ריקוטה ופרג

מה לעשות עם שאריות הפרג מפורים?

מתכון מאת: מערכת וואלה

מאפינס עם פרג. מערכת וואלה
מאפינס עם פרג

מצרכים למתכון

  • 300 גר' קמח
  • 100 גר' סוכר
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 כפות פרג
  • 250 גר' גבינת ריקוטה
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 3/4 כוס חלב
  • 2 חלבונים

אופן ההכנה

  • חומרים ל-10 מאפינס:
  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות, לשמן תבנית מאפינס בעלת שקעים גדולים.
  • 2. מנפים קמח,סוכר,סודה לשתיה ומלח לתוך קערה, מוסיפים פרג.
  • לקערה אחרת ומכניסים ריקוטה, חמאה, קליפת ומיץ לימון, מערבבים ואז בוחשים פנימה את החלב.
  • 3. מוסיפים את תערובת הריקוטה לתערובת הקמח ומערבבים קלות.
  • 4. מקציפים את החלבונים לקצף רך, מערבבים חצי מהקצף עם שאר המסה ואחר כך מקפלים לתוכה את שארית הקצף.
  • 5.מחלקים את התערובת בין 10 שקעי מאפינס, ממלאים עד כ 2/3 מגובה השקע.
  • 6. אופים 12-14 דקות, מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully