וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שקדים ירוקים כבושים

שקדים ירוקים כבושים עם פלפל חריף, שום, קוביות לימון ושמן זית - מה יכול להיות יותר מקורי ומסקרן מזה? מנת נישנוש טעימה שמכינים תוך פחות מרבע שעה.

מתכון מאת: דפנה לרר, מערכת וואלה!

שקדים ירוקים. ShutterStock
שקדים ירוקים

מצרכים למתכון

  • לקילו שקדים:
  • מים מעורבים במלח
  • כפית מלח לכל כוס מים
  • עשבי תיבול לפי הטעם
  • 2-3 שיני שום
  • פלפל שחור (גרגירים) או פלפל חריף
  • פלחי לימון
  • חומץ יין לבן
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את השקדים וחורצים בסכין חדה.
  • 2. מרתיחים את מי המלח. כשרותחים מכניסים פנימה את השקדים ומבשלים 2-3 דקות.
  • 3. מסננים ושומרים את מי הבישול.
  • .
  • 4. מסדרים בדקדקנות את כל המרכיבים. מוסיפים את מי הבישול ובסוף חצי כוס חומץ.
  • 5. אם רוצים לשמר יותר זמן, מכסים בשמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully