- 1. אם העוף לא מספיק מתובל מחממים מחבת או ווק עם שמן זית ומטגנים בצל 8 דקות או עד שהוא רך וזהוב, מוסיפים עוף ושום ומטגנים תוך כדי ערבוב, מתבלים במלח, פלפל, בהראט ופפריקה ומורידים מהאש כשהעוף זהוב.
-
- 2. מרטיבים מצות, מניחים במגבת וממתינים שיתרככו.
-
- 3. קוצצים או קורעים את רצועות העוף לשערות ומניחים כף וחצי-שתיים על מצה יחד עם בצל מטוגן, פטרוזיליה או כוסברה וסוגרים לרול. מניחים בתבנית.
-
- 4. לפני ההגשה משמנים מעט את גלילות המצה ברוטב שנותר מהעוף וקולים 5 דקות בתנור חם או על מחבת לוהטת רק עד לקבלת הזהבה ומעטה פריך.