- 1. בקערה רחבה מפוררים את המצות ויוצקים עליהן את המים הרותחים.
-
- 2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה רטובה
-
- 3. משמנים מחבת בגודל בינוני (כ 20 ס"מ קוטר) גם בדפנות.
-
- 4. יוצקים את העיסה למחבת, מטגנים כ 5 דקות על להבה בינונית.
-
- 5. בכדי להפוך לצד השני משמנים מכסה שטוח או צלחת, מכסים את המחבת והופכים.
-
- 6. מחליקים את הפשטידה בחזרה למחבת ומטגנים את הצד השני.
-
- 7. אפשר לפזר למעלה פרמז'ן, קשקבל או גבינה צהובה אחרת מגוררת ולכסות.
-
- 8. ממשיכים לטגן עוד 5 דקות ומכבים את האש.
-
- 9. חותכים למשולשים (כמו פיצה) ומגישים.