- 1. מרטיבים את המצות במים עד שהן לחות.
-
- 2. מפזרים מעל את הסוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-2 דקות, עד שהן מקבלות גוון זהוב מקורמל. מצננים את המצות.
-
- 3. מקציפים שמנת (חשוב שהשמנת לא תהיה מוקצפת מדי), מסקרפונה וסוכר, יחדיו במהירות בינונית עד לקבלת קציפה חלקה ויציבה.
-
- 4. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פיית זילוף בקוטר 1 סנטימטר.
-
- 5. מכינים את התותים: שוטפים ומייבשים את 2 סלסילות התותים הטריים, חותכים את התותים מגבעולם הירוק- כך שיהיו אחידים בגובהם וישרים.
-
- 6. על מצה מקורמלת מסדרים את התותים הטריים בשכבה אחת כך שהתותים יהיו צמודים זה לזה.
-
- 7. את הקרם מזלפים בין התותים כך שמתקבלת שכבה אחידה באותו הגובה של תותים וקרם.
-
- 8. מניחים את המצה המקורמלת השנייה מעל ומזלפים את יתרת הקרם בצורת עיגולים כך שמתקבלת שכבה אחידה.
-
- 9. מעל, מניחים את המצה השלישית ומקשטים בעזרת אבקת סוכר ותותים. את המילפיי אפשר להגיש ולייצר בצורות רבות כגון: בכוס, במנה אישית או בסטריפ ארוך.