גלילת מצות
מעין גירסה של כדורי שוקולד לפסח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 מצות
- 100 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר
- תמצית וניל
- סוכר - לפי הטעם
- 2 כפות אבקת קקאו
- יין לפי הצורך
- אבקת סוכר
- לציפוי
- 100 גרם שוקולד לבישול
- 1 כף מרגרינה
אופן ההכנה
- 1. לפורר את המצות ולהרטיב אותן ביין.
- 2. לערבב היטב את המרגרינה, הסוכר, תמצית הוניל והקקאו
- עד לקבלת קרם. לערבב עם המצות.
- 3. לגלגל לצורת נקניק מאורך, ולטבול הכל באבקת סוכר.
- 4. להמיס את השוקולד בכלי על גבי סיר אדים. לערבב עם המרגרינה.
- 5. לצנן מעט ואח"כ לצקת את הציפוי על הגלילה.