- 1. מקציפים את החלבונים עם כמחצית מהסוכר עד לקבלת קצף נוקשה.
-
- 2. מעבירים את הקצף לקערה גדולה. בקערת המיקסר שהתפנתה, ומבלי לשטוף, מקציפים את החלמונים ואת יתרת הסוכר עד לתערובת בהירה ותפוחה.
-
- 3. מוסיפים תוך כדי הקצפה את מיץ התפוזים, ומקפלים פנימה את האגוזים, הקליפה, ואת קמח המצה, כף אחרי כף, עד שהתערובת אינה דלילה. מקפלים פנימה בעדינות גם את הקצף והחלבונים.
-
- 4. יוצקים לתוך התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, במשך 40 דקות. מוציאים מהתנור.
-
- 5. מיד מערבבים יחד את המצרכים לקרם: החמאה, מיץ הלימון, ואבקת הסוכר, ומצפים את העוגה בעודה חמה.