פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוף ממולא של אהובה

      עוף ממולא של אהובה אלפרון

      8 מדרגים / 3.44 כוכבים

      עוף ממולא של אהובה אלפרון (דרור עינב)
      עוף ממולא של אהובה אלפרון (דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 8 אנשים סועדים
      • מצרכים:
      • עוף שלם - מבקשים מהקצב לרוקן את כל העצמות
      • למילוי:
      • 2 כוסות אורז בסמטי
      • 3 כוסות מים רותחים
      • חופן (100 גרם) בשר צוואר בקר טחון
      • 10 שזיפים מגולענים
      • חופן כוסברה קצוצה דק
      • 2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים, עם השמן מהטיגון
      • 2 כפות דבש/סילאן (לא חובה למי שלא אוהב מתוק)
      • כף מחוקה פלפל שחור
      • 1/2 כפית קינמון
      • כפית מחוקה מלח
      • לשימון העוף:
      • כפית כורכום
      • 3 כפות שמן קנולה
      • כפית פלפל לבן
      • מעט מלח
      • להגשה:
      • אורז/בורגול/קוסקוס

      אופן ההכנה

      • 1. שופכים את האורז לכלי עם מכסה שמתאים למיקרו יחד עם 3 כוסות מים. מכניסים למיקרוגל, מכוסה, ל-10 דקות.
      • 2. בקערה מערבבים את חומרי המילוי: בשר טחון, שזיפים, כוסברה, ואת הבצל ביחד עם השמן מהטיגון. מוסיפים את התבלינים והדבש (אם רוצים). מערבבים היטב.
      • 3. ממלאים את העוף במילוי וסוגרים עם קיסמים מלמעלה ולמטה.
      • 4. מערבבים את החומרים לשימון העוף, מורחים את העוף היטב, ומכסים בנייר כסף.
      • 5. מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לשעה ורבע.
      • 6. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות בתנור 25 דקות נוספות, עד להשחמה יפה.
      • 7. מעבירים לכלי הגשה יפה ומגישים על מצע אורז/בורגול/קוסקוס.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -