- 1. שופכים את האורז לכלי עם מכסה שמתאים למיקרו יחד עם 3 כוסות מים. מכניסים למיקרוגל, מכוסה, ל-10 דקות.
-
- 2. בקערה מערבבים את חומרי המילוי: בשר טחון, שזיפים, כוסברה, ואת הבצל ביחד עם השמן מהטיגון. מוסיפים את התבלינים והדבש (אם רוצים). מערבבים היטב.
-
- 3. ממלאים את העוף במילוי וסוגרים עם קיסמים מלמעלה ולמטה.
-
- 4. מערבבים את החומרים לשימון העוף, מורחים את העוף היטב, ומכסים בנייר כסף.
-
- 5. מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לשעה ורבע.
-
- 6. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות בתנור 25 דקות נוספות, עד להשחמה יפה.
-
- 7. מעבירים לכלי הגשה יפה ומגישים על מצע אורז/בורגול/קוסקוס.