וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות ממולאות בתרד וגבינה

מתכון מעולה וקל של פיליס גלזר לפטריות ממולאות במילוי עשיר של תרד וגבינות, פתיח נפלא לארוחה.

מתכון מאת: פיליס גלזר, מערכת וואלה!

20 דקות עבודה,40 דקות סה"כ,קל להכנה,12 יחידות
פטריות ממולאות בתרד וגבינות. נמרוד סונדרס, נמרוד סונדרס
פטריות ממולאות בתרד וגבינות/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

    • 12פטריות שמפניון בינוניות-גדולות (לא הענקיות)
    • 2כפיתשמן זית
    • 2שיני שום
    • 200גרםתרד טורקי בלי גבעולים, קצוץ בינוני
    • 100גרםגבינה בולגרית או פטה מפוררת
    • 2כףגבינת עיזים או כבשים קשה (כמו פקורינו) או פרמזן, מגוררת
    • קורטאגוז מוסקט
    • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

איך מכינים פטריות ממולאות בתרד וגבינה?

  • 1
    מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה. מורידים הגבעולים מהפטריות וקוצצים 10 מתוכן דק.
  • 2
    מחממים את שמן הזית ומטגנים ביחד את גבעולי הפטריות הקצוצים עם השום במשך 2 דקות. מוסיפים את עלי התרד הקצוצים וכמה טיפות מים, מכסים ומבשלים רק עד שהתרד נובל מעט אך עדיין צבעו ירוק עז (מספר דקות). מסננים וסוחטים היטב ומעבירים לקערה ביחד עם הגבינות, אגוז המוסקט ופלפל שחור.
  • 3
    ממלאים את הפטריות בכמות גדושה של המילוי ודוחסים אותו לתוך הפטריות בעזרת האצבע.
  • 4
    אופים 15 דקות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully