תרד תורכי עם חמאה וריקוטה
מתכון של יהונתן בורוביץ' מקפה 48
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- -2 מנות:
- 500 גרם תרד טורקי רחב עלים שטוף
- 100 גרם חמאה
- כוס ציר ירקות או ציר עוף או מים
- 3 כפות שמן זית איכותי
- מלח אטלנטי
- פלפל שחור גרוס טרי
- כפית גבינה ריקוטה
אופן ההכנה
- 1. מחממים מחבת רחבה או סיר רחב עם שוליים נמוכים על אש נמוכה ומוסיפים את שמן הזית והחמאה.
- 2. כשהחמאה נמסה מוסיפים את עלי התרד ומערבבים בעדינות.
- 3. מוסיפים את ציר הירקות ומצמצמים עד שהתרד עטוף ברוטב.
- 4. מעבירים לצלחת הגשה, מניחים כפית ריקוטה ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור