- 1. שוטפים היטב את עלי התרד, מסירים מהם את הגבעול התחתון ומניחים במסננת לייבוש.
-
- 2. מחממים שמן זית במחבת גדולה. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות. מוסיפים למחבת 1/3 מכמות עלי התרד ומטגנים, עד שהעלים "נובלים" ונפחם יורד. מוסיפים את הכמות הנותרת בשני מחזורים נוספים.
-
- 3. יוצקים למחבת את היין ומבשלים על להבה חזקה, עד שהנוזלים מתאדים מעט. מוסיפים את האגוזים וכף חמאה, ממליחים, מפלפלים, מערבבים ומכבים את האש.
-
- 4. מבשלים את הפסטה "אל דנטה" על פי הוראות יצרן. מסננים, מערבבים עם תכולת המחבת ומגישים, בתוספת גבינת פרמזן מגוררת.