וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם תרד בר

לתרד הבר, הנקרא גם תרד טורקי, עלים משולשים וטעמם ירוק ובשרני יותר מאשר לתרד הרגיל. מי שלא ימצא, יכול להחליף בתרד רגיל

מתכון מאת: רונית ורד, .

פסטה עם תרד. ShutterStock
פסטה עם תרד

מצרכים למתכון

  • ל–6 סועדים:
  • 1 חבילה ‏(500 גרם‏) פסטה ארוכה - ספגטי או לינגוויני
  • 2 צרורות תרד טורקי
  • שמן זית
  • 2–3 שיני שום קצוצות גס
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 1 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
  • מלח ופלפל
  • 1 כף חמאה
  • גבינת פרמזן מגוררת
  • שמן זית במחבת גדולה. מוסיפים את השום הקצוץ

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את עלי התרד, מסירים מהם את הגבעול התחתון ומניחים במסננת לייבוש.
  • 2. מחממים שמן זית במחבת גדולה. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות. מוסיפים למחבת 1/3 מכמות עלי התרד ומטגנים, עד שהעלים "נובלים" ונפחם יורד. מוסיפים את הכמות הנותרת בשני מחזורים נוספים.
  • 3. יוצקים למחבת את היין ומבשלים על להבה חזקה, עד שהנוזלים מתאדים מעט. מוסיפים את האגוזים וכף חמאה, ממליחים, מפלפלים, מערבבים ומכבים את האש.
  • 4. מבשלים את הפסטה "אל דנטה" על פי הוראות יצרן. מסננים, מערבבים עם תכולת המחבת ומגישים, בתוספת גבינת פרמזן מגוררת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully