פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תרד ופטה מגולגלים בפילו

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עלי תרד (מערכת וואלה! NEWS)
      עלי תרד (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 3 ביצים
      • חבילת עלי פילו
      • ½ ק"ג תרד טרי ונקי
      • בצל בינוני קצוץ דק
      • 2 כפות שמיר קצוץ
      • 200 גר' גבינת פטה
      • אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור גרוס לתיבול

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית, עד לתחילת השחמה.
      • 2. מוסיפים את התרד והתבלינים ומבשלים 10 דקות. מצננים וסוחטים את הנוזלים.
      • 3. מוסיפים ביצים טרופות ופטה מגוררת.
      • 4. מצמידים זוג עלי פילו בעזרת הברשה בחמאה מומסת וחותכים לרצועות ברוחב 8X30 ס"מ.
      • 5. מניחים מלית במרכז הרצועה קרוב לקצה שלה. מקפלים את קצוות הפילו לכיוון המלית (כדי לשמור שהמלית לא תברח לצדדים), ומגלגלים לצורת סיגר.
      • 6. מברישים בחמאה מומסת כדי לסגור את הסיגר. מסדרים בתבנית אפייה. אופים כחצי שעה ב-170 מעלות.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -