וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תרד ופטה מגולגלים בפילו

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

עלי תרד. מערכת וואלה
עלי תרד

מצרכים למתכון

  • 3 ביצים
  • חבילת עלי פילו
  • ½ ק"ג תרד טרי ונקי
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 200 גר' גבינת פטה
  • אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור גרוס לתיבול

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית, עד לתחילת השחמה.
  • 2. מוסיפים את התרד והתבלינים ומבשלים 10 דקות. מצננים וסוחטים את הנוזלים.
  • 3. מוסיפים ביצים טרופות ופטה מגוררת.
  • 4. מצמידים זוג עלי פילו בעזרת הברשה בחמאה מומסת וחותכים לרצועות ברוחב 8X30 ס"מ.
  • 5. מניחים מלית במרכז הרצועה קרוב לקצה שלה. מקפלים את קצוות הפילו לכיוון המלית (כדי לשמור שהמלית לא תברח לצדדים), ומגלגלים לצורת סיגר.
  • 6. מברישים בחמאה מומסת כדי לסגור את הסיגר. מסדרים בתבנית אפייה. אופים כחצי שעה ב-170 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully