וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי תרד במילוי גבינת עיזים וצנוברים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

רביולי תרד. דנה מלמד
רביולי תרד

מצרכים למתכון

  • לבצק פסטה ירוק:
  • 200 גר' קמח דורום
  • 130 גר' קמח לחם
  • כפית שטוחה מלח
  • 3 חלמונים
  • 300 גר' תרד טרי שטוף
  • 30 גר' חמאה
  • קורט מוסקט, מלח ופלפל שחור
  • 1 כמות בצק ירוק
  • 1 ביצה טרופה עם מעט מים
  • למילוי:
  • 200 גר' גבינת עיזים מעוכה
  • 100 גר' פרמז'ן מגוררת
  • 100 גר' צנובר קלוי וגרוס גס
  • 1חלמון

אופן ההכנה

  • 1. להכנת מחית תרד: ממיסים חמאה במחבת גדולה. מאדים את התרד ומתבלים במעט מוסקט, מלח ופלפל שחור. מעבירים למסננת וממתינים שירדו הנוזלים. מעבירים למעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
  • 2. מערבבים את שני סוגי הקמחים עם המלח ומוסיפים לקערת המעבד. מעבדים לתערובת פירורית ומוסיפים את החלמונים. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח.
  • 3. מוציאים את הבצק, אוספים לכדור ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למנוחה של שעתיים.
  • 4. מערבבים היטב את כל חומרי המילוי.
  • 5. מרדדים את הבצק לדפים דקים ככל האפשר, רצוי במכונת פסטה (על מספר 6). אם הבצק רטוב מידי, מקמחים בנדיבות.
  • 6. מברישים דף פסטה בביצה ומניחים כפית מהמילוי במרחק זה מזה.
  • 7. מכסים בדף פסטה נוסף ומהדקים סביב כל גבעת מילוי. מקפידים שלא יהיו בועות אוויר.
  • 8. קורצים עיגולים ומבשלים מיד במים רותחים עם מלח , כ 3 דקות, או שמסדרים על גבי מגש מקומח ומקפיאים עד השימוש.
  • 9. מומלץ להגיש עם רוטב עדין של חמאה – ממיסים 50 גר' חמאה, מוסיפים שן שום פרוסה דק ומזהיבים קלות. להגשה, מפזרים פרמז'ן מגוררת.
  • • אפשרות נוספת – רוטב עגבניות קליל: מחממים שמן זית ומוסיפים עגבניות שרי תמר חצויות. מטגנים מספר דקות, מוסיפים כמה עלי בזיליקום, מלח ופלפל שחור גרוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully