- 1. להכנת מחית תרד: ממיסים חמאה במחבת גדולה. מאדים את התרד ומתבלים במעט מוסקט, מלח ופלפל שחור. מעבירים למסננת וממתינים שירדו הנוזלים. מעבירים למעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
-
- 2. מערבבים את שני סוגי הקמחים עם המלח ומוסיפים לקערת המעבד. מעבדים לתערובת פירורית ומוסיפים את החלמונים. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח.
-
- 3. מוציאים את הבצק, אוספים לכדור ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למנוחה של שעתיים.
-
- 4. מערבבים היטב את כל חומרי המילוי.
-
- 5. מרדדים את הבצק לדפים דקים ככל האפשר, רצוי במכונת פסטה (על מספר 6). אם הבצק רטוב מידי, מקמחים בנדיבות.
-
- 6. מברישים דף פסטה בביצה ומניחים כפית מהמילוי במרחק זה מזה.
-
- 7. מכסים בדף פסטה נוסף ומהדקים סביב כל גבעת מילוי. מקפידים שלא יהיו בועות אוויר.
-
- 8. קורצים עיגולים ומבשלים מיד במים רותחים עם מלח , כ 3 דקות, או שמסדרים על גבי מגש מקומח ומקפיאים עד השימוש.
-
- 9. מומלץ להגיש עם רוטב עדין של חמאה ממיסים 50 גר' חמאה, מוסיפים שן שום פרוסה דק ומזהיבים קלות. להגשה, מפזרים פרמז'ן מגוררת.
-
- אפשרות נוספת רוטב עגבניות קליל: מחממים שמן זית ומוסיפים עגבניות שרי תמר חצויות. מטגנים מספר דקות, מוסיפים כמה עלי בזיליקום, מלח ופלפל שחור גרוס.