מתכונים חמים

מינוט סטייק עם איולי מעושן

מחבת רותחת ואנטריקוט פרוס דק זה כל מה שצריך בשביל מינוט סטייק. השף שאול בן אדרת מסביר איך עושים את זה נכון ומוסיף לזה גם טוויסט מעושן

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מינוט סטייק עבור אדום אדום (צילום: יח"צ, אלון מסיקה)

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 4 מנות
  • 600 גרם נתח אנטריקוט פרוס לפרוסות דקות של 1/2 ס"מ
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • צרור גדול של עלי רוקט
  • 4 כפות מיונז
  • 4 כפות פלפל ציפוטלה משומר (לחילופין: 3 כפות פפריקה מעושנת או 3 כפות סחוג ירוק)
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • פלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את האיולי המעושן: מערבבים את המיונז עם הציפוטלה (או הפפריקה המעושנת או הסחוג הירוק).
  • 2. מסדרים מבעוד מועד על הצלחות את עלי הרוקט ועגבניות השרי החצויות. מתבלים את הירקות במלח, פלפל שחור, שמן זית ומעט לימון.
  • 3. במחבת חמה מאוד עם 2 כפות שמן זית, מטגנים את פרוסות הבשר כדקה בלבד מכל צד. מתבלים בפלפל שחור גרוס.
  • 4. מניחים את פרוסות האנטריקוט על הירקות בצלחת, ומגישים לצד האיולי המעושן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully