וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אסקלופ בלימון ומרווה

נתח השייטל הוא אחד הנתחים השימושיים ביותר במטבח עם טעם עשיר, מחיר נוח ובלי הרבה שומן, הוא מתאים כמעט לכל צורת בישול. שאול בן אדרת פורס אותו וצורב על המחבת עם לימון, מרווה ואגוזי מלך קצוצים

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה

אסקלופ (שייטל ) בלימון ומרווה לפסח של שאול בן אדרת. אלון מסיקה,
אסקלופ (שייטל ) בלימון ומרווה לפסח של שאול בן אדרת/אלון מסיקה

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים
  • 1/2 ק"ג בשר שייטל פרוס לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ
  • 1/2 כוס קמח מצה
  • 1/4 כפית מלח
  • פלפל
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מ - 2 לימונים
  • 8 עלי מרווה
  • 2 כפות גרידת לימון
  • 2 כפות אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים קמח מצה עם מלח ופלפל ומקמחים את פרוסות השייטל (שיכבה דקה).
  • 2.מטגנים במחבת עם שמן זית את הבשר כדקה מכל צד .
  • 3.מוסיפים עלי מרווה ומיץ לימון ומבשלים כדקה נוספת.
  • 4. מגישים עם גרידת לימון ואגוזים קצוצים מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully