וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירת אסאדו עם ג'ינג'ר וסילאן

קדירת האסאדו של השף שאול בן אדרת היא מנה חגיגית ופשוטה להכנה. מכניסים את הבשר עם כל המצרכים לסיר אחד ושוכחים ממנו. אחרי שעתיים תצפה לכם הפתעה ריחנית וחגיגית

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה!

קדירת אסאדו של שאול בן אדרת לפסח עבור אדום אדום. אלון מסיקה,
קדירת אסאדו של שאול בן אדרת לפסח עבור אדום אדום/אלון מסיקה

מצרכים למתכון

  • ל- 4 מנות
  • 2 ק"ג אסאדו (קצה של הצלעות חתוך לאורכו ברוחב 4 ס"מ- עובי 4 ס"מ)
  • 1/2 ליטר רוטב טריאקי מוכן
  • 20 שזיפים מיובשים מגולענים
  • 20 שיני שום שלמות קלופות
  • 2 גבעולי למון גרס חתוכים לרצועות
  • 4 כפות סילאן
  • 2 יח' פלפלוני צ'ילי אדומים
  • 4 גזרים קלופים פרוסים לטבעות של 3 ס"מ
  • 100 גרם ג'ינג'ר טרי חתוך לפרוסות דקות
  • 1 ליטר מים

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים לסיר רחב (רצוי כזה שיכול להיכנס לתנור) את אסאדו יחד עם כל שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
  • 2. מבשלים על אש קטנה במשך כשעתייםעל או מכניסים למשך אותו הזמן לתנור על חום נמוך של 140 מעלות. חצי שעה ראשונה ללא כיסוי שהבשר ישתזף ואחר כך מכוסה במכסה או נייר כסף עד לתום הבישול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully