- 1. מניחים את העגל בקערה ומוסיפים מיץ וקליפת לימון, שמן זית ורבע כפית פלפל שחור. מערבבים ומשרים לחצי שעה.
-
- 2. מכינים צלחת עם קמח ומעט מלח. מוציאים את הבשר מהמשרה, טובלים כל פרוסה בקמח ומנערים מעודפים.
-
- 3. במחבת רחבה, רצוי עם ציפוי טפלון, מחממים מעט שמן לטיגון על אש בינונית-גבוהה.
-
- 4. כשהשמן חם, מטגנים את פרוסות העגל המקומחות, עד שהן מזהיבות יפה. הופכים ומזהיבים גם מן הצד השני. מוציאים את הבשר מהמחבת ושומרים במקום חם.
-
- 5. יוצקים למחבת את היין ומשפשפים את התחתית בכף עץ כדי לשחרר את הקמח ומיצי הבשר שנדבקו אליה.
-
- 6. מוסיפים ענבים ובצל הירוק, מתבלים במלח ובפלפל, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כחמש דקות, עד שהענבים מתרככים והרוטב מסמיך.
-
- 7. מגישים את העגל והענבים על מצע אורז לבן.