אנטריקוט ברוטב פירות יער
השף איציק פינשטיין מרשת המסעדות הדרום אמריקאיות "אל גאוצ'ו" עם מתכון מושלם עבור יום העצמאות, למי שאוהבים את הבשר שלהם מתקתק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 נתח אנטריקוט 300 גר'
- 2 כפיות פלפל גרוס
- קורט פלפל צ'ילי גרוס
- 4 כפות דבש דבורים טהור
- 50 גר' תערובת פירות יער (קפוא)
- 3 כפות רוטב בקר, מושלם בטעמו
- 1 כפות טימין טרי קצוץ
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הפלפל הגרוס והצ'ילי, דבש ואת הפירות יער. מאדים כ-3 דקות.
- 2. מוסיפים את רוטב הבקר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומצמצמים עד מידת הסמיכות הרצויה.
- 3. צולים את נתח האנטריקוט על המנגל למידת הצלייה יוצקים מעל את הרוטב ומקשטים בטימין.