אנטריקוט ברוטב פירות יער

השף איציק פינשטיין מרשת המסעדות הדרום אמריקאיות "אל גאוצ'ו" עם מתכון מושלם עבור יום העצמאות, למי שאוהבים את הבשר שלהם מתקתק.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סטייק אנטריקוט ארטמיט, יום העצמאות. דן פרץ,
סטייק אנטריקוט ארטמיט, יום העצמאות(צילום: דן פרץ)

מצרכים

  • 1 נתח אנטריקוט 300 גר'
  • 2 כפיות פלפל גרוס
  • קורט פלפל צ'ילי גרוס
  • 4 כפות דבש דבורים טהור
  • 50 גר' תערובת פירות יער (קפוא)
  • 3 כפות רוטב בקר, מושלם בטעמו
  • 1 כפות טימין טרי קצוץ
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הפלפל הגרוס והצ'ילי, דבש ואת הפירות יער. מאדים כ-3 דקות.
  • 2. מוסיפים את רוטב הבקר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומצמצמים עד מידת הסמיכות הרצויה.
  • 3. צולים את נתח האנטריקוט על המנגל למידת הצלייה יוצקים מעל את הרוטב ומקשטים בטימין.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully