וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי ברושט אנטריקוט

מתכון של מסעדת Megusta בהרצליה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שיפוד של ברושט אנטריקוט של מסעדת Megusta.
שיפוד של ברושט אנטריקוט של מסעדת Megusta

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 10 שיפודים:
  • נתח אנטריקוט במשקל 1/2 ק"ג (ללא החגורה)
  • 20 בצלי שאלוט
  • 10 לימון ננסי
  • 10 פלפל ננסי
  • 10 עגבניות שרי
  • לתיבול (לשיפוד אחד):
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף שום טחון
  • 4 כפות כוסברה קצוצה
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם
  • 4 כפות שמן זית משובח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את נתח הבשר לפרוסות במשקל 100 גרם.
  • 2. מניחים בין שני ניילונים ומשטחים עד לעובי של חצי ס"מ.
  • 3. מערבבים את כל חומרי התיבול ומורחים שכבה יפה על הבשר. מגלגלים לצורת נקניק ארוך וחותכים לחתיכות באורך של 5 ס"מ.
  • 4. מרכיבים את השיפוד: משפדים לפי הסדר בצל שאלוט אחד שלם, נתח בשר, פלפל ננסי, נתח בשר, עגבנית שרי, נתח בשר, לימון ננסי, נתח בשר ובצל שאלוט. יש לשמור על רווח בין המרכיבים, על מנת שהבשר יצלה היטב מכל הצדדים.
  • 5. צולים על האש במשך 5-7 דקות מכל צד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully