עוף בקדרה עם שום אגסים ומשמשים מיובשים

מתכון של של רותי קרניאל, SPICES

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אגסים. Artoday
אגסים

מצרכים

  • ק"ג חלקי עוף -
  • כוס וחצי יין אדום
  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • 3 כפות דבש
  • שינים מ-2 ראשי שום
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 8 משמשים מיובשים
  • ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות.
  • 8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעים
  • מלח / פלפל שחור
  • רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. סוגרים את חלקי העוף עם שמן הזית, בסיר ברזל הנכנס לתנור.
  • מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים לסיר הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את כל יתר החומרים.
  • 2. מחזירים הבשר לסיר ומביאים לרתיחה. מעבירים לתנור ב-180 מעלות ואופים עד התרככות.
  • 3. אם הרוטב מצטמצם מאוד מוסיפים עוד יין אדום. מומלץ להוסיף קוביות תפוחי אדמה כשעה לפני סיום הבישול. אופים שעתיים וחצי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully