- 1. מערבבים בקערה את הפרגיות עם כל מרכיבי המשרה ומניחים במקרר.
-
- 2. מכינים אורז: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את האורז והתבלינים, מערבבים ומטגנים קלות כ-3 דקות. מוסיפים חלב, קוקוס ומים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה קטנטנה 18 דקות. מכבים את האש.
-
- 3. קולים את הקוקוס על להבה בינונית. מערבבים מידי פעם ומסירים מהאש (נזהרים לא לשרוף, הקוקוס משחים די מהר). מעבירים את הקוקוס לקערה ובאותה מחבת קולים את השקדים והבוטנים. מניחים בצד.
-
- 4. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הכרישה והגזר. כשהגזר מתרכך קלות, מוסיפים את המשמשים והדבלים. מערבבים וממשיכים לטגן על להבה בינונית במשך 5-10 דקות. מוציאים את תכולת המחבת ומניחים בצד.
-
- 5. באותה המחבת, מטגנים את הפרגיות המתובלות. חשוב לוודא שהמחבת חמה מאוד לפני שמוסיפים אותן. צולים משני הצדדים ומוסיפים את תערובת הפירות היבשים, השקדים והבוטנים.
-
- 6. מוסיפים 4 כפות חלב קוקוס, מערבבים, מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול (בשלב זה ניתן להוסיף עוד אבקת קארי, למי שאוהב טעמים עזים).
-
- 7. להגשה: מסדרים על צלחת גדולה "טבעת" של אורז. במרכז מניחים את תבשיל הפרגיות והפירות היבשים. מפזרים למעלה שבבי קוקוס קלוי וכוסברה טרייה.