מתכונים חמים

כבד קצוץ רומני

אבי ביטון מכין בהשראת מסעדת סמי וסוסו מבאר שבע כבד קצוץ רומני ביתי

מתכון מאת: אבי ביטון, שמן עץ הזית
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 4 סועדים

(בימוי ועריכה: עמית טרפוצ'ניק, בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

    • 400 גרםכבד עוף נקיים וחצויים
    • 3 בצלים פרוסים דק
    • 4 כפותשמן קנולה
    • 2 ביצים קשות
    • מלח ופלפל, לפי הטעם
    • 1 כפיתסוכר שטוחה
  • להגשה

    • בצל ירוק
    • מצות

אופן ההכנה

איך מכינים כבד קצוץ רומני?

  • 1במחבת רחבה עם שמן מטגנים את הבצלים עד השחמה. מוסיפים את התבלינים והסוכר ומערבבים.
  • 2עורמים את הבצל המטוגן בקצה המחבת וצולים את הכבדים עד שהם נצרבים מעט. מערבבים יחד עם הבצלים השחומים וממשכים לטגן יחד עוד כ-5-6 דקות.
  • 3מקררים היטב (חשוב לקרר לפני החיתוך) ורק אז קוצצים ידנית את הכבדים הקרים עם הבצלים והביצים הקשות. מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים בפסח עם בצל ירוק קצוץ ומצות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully