כבד קצוץ רומני

אבי ביטון מכין בהשראת מסעדת סמי וסוסו מבאר שבע כבד קצוץ רומני ביתי

מתכון מאת: אבי ביטון
(צילום: בימוי ועריכה: עמית טרפוצ'ניק, בבושקה הפקות)

מצרכים

    • 400 גרםכבד עוף נקיים וחצויים
    • 3 בצלים פרוסים דק
    • 4 כפותשמן קנולה
    • 2 ביצים קשות
    • מלח ופלפל, לפי הטעם
    • 1 כפיתסוכר שטוחה
  • להגשה

    • בצל ירוק
    • מצות

אופן ההכנה

איך מכינים כבד קצוץ רומני?

  • 1במחבת רחבה עם שמן מטגנים את הבצלים עד השחמה. מוסיפים את התבלינים והסוכר ומערבבים.
  • 2עורמים את הבצל המטוגן בקצה המחבת וצולים את הכבדים עד שהם נצרבים מעט. מערבבים יחד עם הבצלים השחומים וממשכים לטגן יחד עוד כ-5-6 דקות.
  • 3מקררים היטב (חשוב לקרר לפני החיתוך) ורק אז קוצצים ידנית את הכבדים הקרים עם הבצלים והביצים הקשות. מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים בפסח עם בצל ירוק קצוץ ומצות.
  • עוף ממולא בכבד קצוץ

  • פטה כבד עם אנשובי ודבש

  • כבד עוף בבצל ויין אדום עם קוסקוס

  • מג׳דרה קוסקוס ועדשים שחורות

  • תבשיל עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • תפוחי אדמה בזעתר

  • תבשיל אורז ופרגיות בסיר אחד

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • תבשיל גרגרי חומוס פיקנטי

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • מקלובה פתיתים

  • פאי עוף מהיר

  • כרוב צלוי בשלמותו

  • פטריות מוקפצות עם קינואה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully