פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כבד קצוץ רומני

      אבי ביטון מכין בהשראת מסעדת סמי וסוסו מבאר שבע כבד קצוץ רומני ביתי

      13 מדרגים / 3.42 כוכבים

      בימוי ועריכה: עמית טרפוצ'ניק, בבושקה הפקות

      מצרכים

        • 400 גרםכבד עוף נקיים וחצויים
        • 3 בצלים פרוסים דק
        • 4 כפותשמן קנולה
        • 2 ביצים קשות
        • מלח ופלפל, לפי הטעם
        • 1 כפיתסוכר שטוחה
        • להגשה

        • בצל ירוק
        • מצות

      אופן ההכנה

        איך מכינים כבד קצוץ רומני?

      • במחבת רחבה עם שמן מטגנים את הבצלים עד השחמה. מוסיפים את התבלינים והסוכר ומערבבים.
      • עורמים את הבצל המטוגן בקצה המחבת וצולים את הכבדים עד שהם נצרבים מעט. מערבבים יחד עם הבצלים השחומים וממשכים לטגן יחד עוד כ-5-6 דקות.
      • מקררים היטב (חשוב לקרר לפני החיתוך) ורק אז קוצצים ידנית את הכבדים הקרים עם הבצלים והביצים הקשות. מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים בפסח עם בצל ירוק קצוץ ומצות.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -