- 1. מכינים ריפרייד בינס: מבשלים את השעועית הלבנה שעה-שעה ורבע במים עם עלה דפנה עד לריכוך. מטגנים בצל בשמן 4 דקות להזהבה. מוסיפים שום וצ'ילי, מוסיפים את השעועית המבושלת, ומטגנים יחד. מתבלים במלח, כמון וכוסברה. מועכים את השעועית תוך כדי בישול. מורידים מהאש ומוסיפים כוסברה טרייה.
-
- 2. מכינים עוף צלוי: מחממים מחבת גריל, מברישים את הנתחים בשמן מתובל, וצולים את נתחי העוף 2 דקות מכל צד, עד שמוכן.
-
- 3. מכינים סלסת עגבניות: מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתבלים.
-
- 4. מכינים טאקו: מחממים תנור ל-170 מעלות. מברישים את הטורטיות בשמן מתובל, מניחים בין מוטות המתכת של רשת התנור כשמתחת תבנית ועליה נייר אפייה לקליטת טיפות השמן (ראו תמונה). קולים 10 דקות. מצננים, ממלאים בשעועית, עוף, סלסת עגבניות ואבוקדו ומגישים. לחילופין שומרים בקופסה אטומה עד להגשה.