פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      אינצ'ילדה

      אל תתנו למראה של המנה הזאת לבלבל אתכם. היא אמנם דומה לקנלוני אבל כאן ההכנה הרבה יותר פשוטה. זמן ההכנה והבישול קצרצרים והתוצאה - פשוט מדהימה ומעלפת.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אינצ'ילדה (נמרוד סונדרס , צילום: נמרוד סונדרס)
      אינצ'ילדה (נמרוד סונדרס , צילום: נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-8 מנות:
      • 8 טורטיות בקוטר 20 ס"מ
      • צרור כוסברה (או בזיליקום)
      • 3 שיני שום
      • 1/3 כוס שמן
      • 50 גרם צנוברים
      • 50 גרם פרמזן
      • למלית גבינות:
      • 1 גביע קוטג'
      • 150 גרם גבינת צ'דר מגורדת
      • 1 בצל קצוץ דק
      • 1/2 גביע שמנת חמוצה
      • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
      • 1/2 כפית פלפל שחור
      • מלח
      • לרוטב:
      • 3 כפות שמן זית
      • 1/2 כוס מים
      • 2 כפות רסק עגבניות
      • 1/2 פלפל חריף קצוץ דק
      • כף אבקת צ'ילי
      • 1/2 כפית אורגנו מיובש
      • 1/4 כפית כמון טחון
      • 1 שן שום כתושה
      • 50 גרם גבינת פרמזן/ צ'דר מגוררת
      • להגשה:
      • שמנת חמוצה
      • 2 כפות כוסברה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים פסטו: שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת משחה, מעבירים לקערה.
      • 2. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה מלבנית 25*20.
      • 3. מערבבים קוטג' עם גבינת צ'דר בצל, שמנת חמוצה, פטרוזיליה ופלפל.
      • 4. מורחים על טורטייה שכבת פסטו ומעל 2 כפות מלית ומגלגלים. מניחים בתבנית, חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
      • 5. מערבבים את חומרי הרוטב למעט הגבינה, יוצקים על הטורטיות. מפזרים מעל גבינה.
      • 6. אופים 25 דקות ללא כיסוי עד שחם ומבעבע.
      • 7. מקשטים עם שמנת חמוצה וכוסברה. מגישים.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -