אינצ'ילדה
אל תתנו למראה של המנה הזאת לבלבל אתכם. היא אמנם דומה לקנלוני אבל כאן ההכנה הרבה יותר פשוטה. זמן ההכנה והבישול קצרצרים והתוצאה - פשוט מדהימה ומעלפת.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-8 מנות:
 - 8 טורטיות בקוטר 20 ס"מ
 - צרור כוסברה (או בזיליקום)
 - 3 שיני שום
 - 1/3 כוס שמן
 - 50 גרם צנוברים
 - 50 גרם פרמזן
 - למלית גבינות:
 - 1 גביע קוטג'
 - 150 גרם גבינת צ'דר מגורדת
 - 1 בצל קצוץ דק
 - 1/2 גביע שמנת חמוצה
 - 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
 - 1/2 כפית פלפל שחור
 - מלח
 - לרוטב:
 - 3 כפות שמן זית
 - 1/2 כוס מים
 - 2 כפות רסק עגבניות
 - 1/2 פלפל חריף קצוץ דק
 - כף אבקת צ'ילי
 - 1/2 כפית אורגנו מיובש
 - 1/4 כפית כמון טחון
 - 1 שן שום כתושה
 - 50 גרם גבינת פרמזן/ צ'דר מגוררת
 - להגשה:
 - שמנת חמוצה
 - 2 כפות כוסברה קצוצה
 
אופן ההכנה
- 1. מכינים פסטו: שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת משחה, מעבירים לקערה.
 - 2. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה מלבנית 25*20.
 - 3. מערבבים קוטג' עם גבינת צ'דר בצל, שמנת חמוצה, פטרוזיליה ופלפל.
 - 4. מורחים על טורטייה שכבת פסטו ומעל 2 כפות מלית ומגלגלים. מניחים בתבנית, חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
 - 5. מערבבים את חומרי הרוטב למעט הגבינה, יוצקים על הטורטיות. מפזרים מעל גבינה.
 - 6. אופים 25 דקות ללא כיסוי עד שחם ומבעבע.
 - 7. מקשטים עם שמנת חמוצה וכוסברה. מגישים.
 
