וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אינצ'ילדה

אל תתנו למראה של המנה הזאת לבלבל אתכם. היא אמנם דומה לקנלוני אבל כאן ההכנה הרבה יותר פשוטה. זמן ההכנה והבישול קצרצרים והתוצאה - פשוט מדהימה ומעלפת.

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

אינצ'ילדה. צילום: נמרוד סונדרס, נמרוד סונדרס
אינצ'ילדה/צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • ל-8 מנות:
  • 8 טורטיות בקוטר 20 ס"מ
  • צרור כוסברה (או בזיליקום)
  • 3 שיני שום
  • 1/3 כוס שמן
  • 50 גרם צנוברים
  • 50 גרם פרמזן
  • למלית גבינות:
  • 1 גביע קוטג'
  • 150 גרם גבינת צ'דר מגורדת
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מלח
  • לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 פלפל חריף קצוץ דק
  • כף אבקת צ'ילי
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • 1/4 כפית כמון טחון
  • 1 שן שום כתושה
  • 50 גרם גבינת פרמזן/ צ'דר מגוררת
  • להגשה:
  • שמנת חמוצה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים פסטו: שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת משחה, מעבירים לקערה.
  • 2. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה מלבנית 25*20.
  • 3. מערבבים קוטג' עם גבינת צ'דר בצל, שמנת חמוצה, פטרוזיליה ופלפל.
  • 4. מורחים על טורטייה שכבת פסטו ומעל 2 כפות מלית ומגלגלים. מניחים בתבנית, חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
  • 5. מערבבים את חומרי הרוטב למעט הגבינה, יוצקים על הטורטיות. מפזרים מעל גבינה.
  • 6. אופים 25 דקות ללא כיסוי עד שחם ומבעבע.
  • 7. מקשטים עם שמנת חמוצה וכוסברה. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully