מתכונים חמים

כבד עוף בבצל ויין אדום עם קוסקוס

מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים' לכבדי עוף עם קוסקוס

מתכון מאת: לילוש, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • מנה טעימה ונפלאה עשירה בברזל שילוב נפלא של בין כבדי העוף והקוסקוס.
  • 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של 'מקורמיק'
  • 2 בצלים גדולים חתוכים גס מאוד
  • 200 cc יין אדום
  • 500 גר' כבדי עוף צלויים מטעמי כשרות
  • 2 כפיות תערובת לכל מטרה של 'מקורמיק'
  • 1 כפית קינמון טחון של 'מקורמיק'
  • 2 כפיות תערובת פלפלים של 'מקורמיק' תבלינים
  • מומלץ להוסיף 4 כפות ממרח תמרים
  • לאוהבי הפיקנטי או החריף מומלץ להוסיף פלפל צ'ילי של 'מקורמיק'
  • 2 כפות שמן קנולה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את היין וכבדי העוף. מבשלים 5 דק', מוציאים את הכבדים מהמחבת, ומוסיפים את שאר המרכיבים פרט לקוסקוס.
  • 2. מצמצמים את הנוזל עד שמסמיך, מוסיפים את הכבדים ומגישים מיד על הקוסקוס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully