וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד עוף בבצל ויין אדום עם קוסקוס

מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים' לכבדי עוף עם קוסקוס

מתכון מאת: לילוש, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • מנה טעימה ונפלאה עשירה בברזל שילוב נפלא של בין כבדי העוף והקוסקוס.
  • 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של 'מקורמיק'
  • 2 בצלים גדולים חתוכים גס מאוד
  • 200 cc יין אדום
  • 500 גר' כבדי עוף צלויים מטעמי כשרות
  • 2 כפיות תערובת לכל מטרה של 'מקורמיק'
  • 1 כפית קינמון טחון של 'מקורמיק'
  • 2 כפיות תערובת פלפלים של 'מקורמיק' תבלינים
  • מומלץ להוסיף 4 כפות ממרח תמרים
  • לאוהבי הפיקנטי או החריף מומלץ להוסיף פלפל צ'ילי של 'מקורמיק'
  • 2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את היין וכבדי העוף. מבשלים 5 דק', מוציאים את הכבדים מהמחבת, ומוסיפים את שאר המרכיבים פרט לקוסקוס.
  • 2. מצמצמים את הנוזל עד שמסמיך, מוסיפים את הכבדים ומגישים מיד על הקוסקוס.
  • קוסקוס חלבי עם תפוחי עץ אגוזים וקינמון

  • לביבות בטטה ברוטב יוגורט וקוסקוס

  • דניס בתיבול מזרחי עם קוסקוס

  • סלט קוסקוס ועשבי תיבול

  • הקציצות של סבתא סולטנה

  • עוף צלוי עם פטנט

  • מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • עופיון ממולא אורז וחומוס

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • קציצות פרגית בסלרי

  • כבד אווז עם תפוחי עץ בקרמל וקלבדוס

  • עוף בקארי של השף אבי ביטון

  • תבשיל מרוקאי של עוף ממולא, קציצות וטחולים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully