כבד עוף בבצל ויין אדום עם קוסקוס
מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים' לכבדי עוף עם קוסקוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מנה טעימה ונפלאה עשירה בברזל שילוב נפלא של בין כבדי העוף והקוסקוס.
- 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של 'מקורמיק'
- 2 בצלים גדולים חתוכים גס מאוד
- 200 cc יין אדום
- 500 גר' כבדי עוף צלויים מטעמי כשרות
- 2 כפיות תערובת לכל מטרה של 'מקורמיק'
- 1 כפית קינמון טחון של 'מקורמיק'
- 2 כפיות תערובת פלפלים של 'מקורמיק' תבלינים
- מומלץ להוסיף 4 כפות ממרח תמרים
- לאוהבי הפיקנטי או החריף מומלץ להוסיף פלפל צ'ילי של 'מקורמיק'
- 2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
- 1. מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את היין וכבדי העוף. מבשלים 5 דק', מוציאים את הכבדים מהמחבת, ומוסיפים את שאר המרכיבים פרט לקוסקוס.
- 2. מצמצמים את הנוזל עד שמסמיך, מוסיפים את הכבדים ומגישים מיד על הקוסקוס.