וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס בתיבול מזרחי עם קוסקוס

הרוטב של הדג עושה את העניין, ומה יותר מתאים מקוסקוס כדי לספוג את טעמי הרוטב? המרכיבים המשובחים יוצרים מנה נפלאה קלה להכנה, חגיגית ומרשימה.

מתכון מאת: לילוש, מערכת וואלה!

מצרכים למתכון

  • 4 דגי דניס מפולטים (אפשר לבקש ממוכר הדגים שיפלט)
  • 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של 'מקורמיק'
  • 6 שיני שום חצויות ומקולפות
  • 4 שיני שום לא מקולפות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים ל-4
  • 4 פלפלים אדומים חריפים (לאוהבי החריף)
  • צרור כוסברה קצוצה גס מאוד
  • 1 כף פפריקה של 'מקורמיק'
  • 1/2 כפית פלפל אדום גרוס
  • 1 כפית פלפל לבן של 'מקורמיק'
  • 2 כפיות תערובת חריפה לכל מטרה של 'מקורמיק'
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. על מחבת חמה עם שמן הזית מטגנים את השום עד להזהבה.
  • 2. מוסיפים את יתר המרכבים פרט לקוסקוס לדג ולכוסברה.
  • 3. מבשלים על אש קטנה כ-1/2 שעה עד שהרוטב מצטמצם לחצי.
  • 4. מוסיפים את הדג ומבשלים 10 דקות עם מכסה ומגישים על קוסקוס עם הרבה רוטב.
  • כבד עוף בבצל ויין אדום עם קוסקוס

  • קוסקוס חלבי עם תפוחי עץ אגוזים וקינמון

  • לביבות בטטה ברוטב יוגורט וקוסקוס

  • סלט קוסקוס ועשבי תיבול

  • קרם אפונה עם פילה דניס ופסטו נענע שקדים

  • תבשיל ברמונדי מרוקאי

  • סלמון עם ירקות בתנור

  • דג מרוקאי עם פול ירוק

  • פסטה סרדינים

  • סיר דגים עם הרבה ירוקים

  • תבשיל דגים בסגנון הודי

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • פסטייה דגים

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully