- 1. בסיר עמוק מבשלים את האורז עם 2 כוסות מים ללא כיסוי עד שהנוזלים מצטמצמים, לקבלת בישול חלקי של האורז.
-
- 2. מסירים את האורז מהאש, מסננים מעט ומוסיפים את כל שאר מרכיבי המלית, מלבד 3/4 כוס המים ומערבבים היטב.
-
- 3. ממלאים את העוף במלית ואת יתרת המלית מסדרים בתבנית בינונית, עמוקה ומשומנת.
-
- 4. מניחים את העוף על גבי האורז המתובל שבתבנית, מערבבים בקערית את מרכיבי ההברשה ומברישים אותו היטב מכל הצדדים.
-
- 5. יוצקים לתוך התבנית 3/4 כוס מים, מכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום ואופים כשעה וחצי בחום של 200 מעלות.
-
- 6. לאחר שעה וחצי מסירים את הכיסוי וממשיכים לאפות בחום של 180 מעלות חצי שעה נוספת.