- 1. מרתיחים בסיר מים עם מעט לימון. כשהמים מבעבעים, מוסיפים פנימה את החבושים ומבשלים במשך 20 דקות.
- 2. מטגנים את הירכיים מכל הצדדים, במחבת עם מעט שמן זית, עד להשחמה. מוציאים את אותן מהמחבת ומוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ ולאחר מספר דקות גם את הג'ינג'ר.
- מחזירים את הירכיים למחבת יחד עם שום, מלח, פלפל וצ'ילי אדום. כעבור מספר דקות
- מוסיפים חבושים ויין אדום ומערבבים. מוסיפים נוזלים במידת הצורך.
- 3. כעבור 25 דקות מוסיפים גרגרי רימון, דבש, סילאן ורכז רימונים ומנערים היטב את הסיר.
- מכניסים לתנור להשחמה ל-15 דקות.
- 4. מקשטים עם פטרוזיליה, כוסברה וטבעות צ'ילי.