מתכונים חמים

ירכי עוף בדבש וחבושים

מתכון של שף אלון כהן, חינאווי בוצ'ר שופ.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

ירכי עוף בחבושים ודבש

מחשבון המרות

מצרכים

  • (ל-8 מנות)
  • 4 חבושים קלופים וחתוכים לפלחים
  • 8 ירכי עוף טריות ונקיות
  • שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • פיסת ג'ינג'ר טרי, קצוצה
  • פלפל צ'ילי אדום טרי, פרוס לטבעות
  • כף שום כתוש
  • חצי כוס יין אדום
  • 1 רימון מפורק לגרגירים
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות רכז רימונים
  • מלח, פלפל גרוס
  • 2 מקלות קינמון
  • חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים
  • חופן עלי כוסברה, קצוצים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים בסיר מים עם מעט לימון. כשהמים מבעבעים, מוסיפים פנימה את החבושים ומבשלים במשך 20 דקות.
  • 2. מטגנים את הירכיים מכל הצדדים, במחבת עם מעט שמן זית, עד להשחמה. מוציאים את אותן מהמחבת ומוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ ולאחר מספר דקות גם את הג'ינג'ר.
  • מחזירים את הירכיים למחבת יחד עם שום, מלח, פלפל וצ'ילי אדום. כעבור מספר דקות
  • מוסיפים חבושים ויין אדום ומערבבים. מוסיפים נוזלים במידת הצורך.
  • 3. כעבור 25 דקות מוסיפים גרגרי רימון, דבש, סילאן ורכז רימונים ומנערים היטב את הסיר.
  • מכניסים לתנור להשחמה ל-15 דקות.
  • 4. מקשטים עם פטרוזיליה, כוסברה וטבעות צ'ילי.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully