פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ירכי עוף בדבש וחבושים

      מתכון של שף אלון כהן, חינאווי בוצ'ר שופ.

      7 מדרגים / 3.5 כוכבים

      ירכי עוף בחבושים ודבש (יח
      ירכי עוף בחבושים ודבש (יח"צ)

      מצרכים

      • (ל-8 מנות)
      • 4 חבושים קלופים וחתוכים לפלחים
      • 8 ירכי עוף טריות ונקיות
      • שמן זית
      • 1 בצל גדול קצוץ דק
      • פיסת ג'ינג'ר טרי, קצוצה
      • פלפל צ'ילי אדום טרי, פרוס לטבעות
      • כף שום כתוש
      • חצי כוס יין אדום
      • 1 רימון מפורק לגרגירים
      • 2 כפות דבש
      • 2 כפות סילאן
      • 2 כפות רכז רימונים
      • מלח, פלפל גרוס
      • 2 מקלות קינמון
      • חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים
      • חופן עלי כוסברה, קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים בסיר מים עם מעט לימון. כשהמים מבעבעים, מוסיפים פנימה את החבושים ומבשלים במשך 20 דקות.
      • 2. מטגנים את הירכיים מכל הצדדים, במחבת עם מעט שמן זית, עד להשחמה. מוציאים את אותן מהמחבת ומוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ ולאחר מספר דקות גם את הג'ינג'ר.
      • מחזירים את הירכיים למחבת יחד עם שום, מלח, פלפל וצ'ילי אדום. כעבור מספר דקות
      • מוסיפים חבושים ויין אדום ומערבבים. מוסיפים נוזלים במידת הצורך.
      • 3. כעבור 25 דקות מוסיפים גרגרי רימון, דבש, סילאן ורכז רימונים ומנערים היטב את הסיר.
      • מכניסים לתנור להשחמה ל-15 דקות.
      • 4. מקשטים עם פטרוזיליה, כוסברה וטבעות צ'ילי.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -