- 1. מנקים את החבושים מהפלומה, שוטפים, שמים בסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה בסיר מכוסה. מסננים ומצננים מעט. חותכים לרבעים ומרחיקים את הליבה והגרעינים.
-
- 2. מנגבים את חלקי העוף במגבות נייר. בקערה שטוחה מערבבים רבע כוס שמן עם השום, מלח ופלפל, הל וג'ינג'ר, מורחים את התערובת על העוף, מכסים ומשהים שעה בטמפרטורת החדר.
-
- 3. בסיר כבד מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהזהיבו, מעבירים לצלחת. מטגנים באותו סיר את חלקי העוף מכל הצדדים עד שהזהיבו.
-
- 4. מוסיפים לסיר את הבצלים המטוגנים ואת רבעי החבושים. מוסיפים את הקינמון, היין והמרק, מפזרים מעל את הסוכר החום וגורסים פלפל שחור.
-
- 5. מביאים לרתיחה, מכסים היטב, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מתאים להגיש על מצע קוסקוס או פסטה.