עוף בדובדבנים ובירה

נתי שפריר מפרסקו מכין מנת עוף מיוחדת בטעמים מתוקים-חריפים-חמצמצים

מתכון מאת: נתי שפריר, מערכת וואלה!
מתכונים עם דובדבנים של מסעדת פרסקו. ראובן קסטרו
מתכונים עם דובדבנים של מסעדת פרסקו

מצרכים

  • ל-4 סועדים
  • 8 שוקי עוף
  • מעט קמח לקימוח שוקי העוף
  • 1/2 קילו דובדבנים
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 ראש שום חצוי
  • 2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
  • 3 גבעולי טימין
  • 1 כוס בירה בהירה
  • כוס מים
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב עם שמן הזית.
  • 2. מקמחים את שוקי העוף.
  • 3. בסיר נמוך ורחב מטגנים את שוקי העוף עד להשחמה מכל הכיוונים. מוסיפים את פלחי הבצל, השום, הדובדבנים הטימין והג'ינג'ר. מערבבים ומטגנים כ-2 דקות.
  • 4. מוסיפים את הבירה וכוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ45 דקות על להבה נמוכה. מקפידים שכמות הנוזל בסיר תהיה בחצי גובה השוקיים. במידת הצורך מוסיפים מעט מים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully