מתכונים חמים

עוף בדובדבנים ובירה

נתי שפריר מפרסקו מכין מנת עוף מיוחדת בטעמים מתוקים-חריפים-חמצמצים

מתכון מאת: נתי שפריר, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מתכונים עם דובדבנים של מסעדת פרסקו

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 סועדים
  • 8 שוקי עוף
  • מעט קמח לקימוח שוקי העוף
  • 1/2 קילו דובדבנים
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 ראש שום חצוי
  • 2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
  • 3 גבעולי טימין
  • 1 כוס בירה בהירה
  • כוס מים
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב עם שמן הזית.
  • 2. מקמחים את שוקי העוף.
  • 3. בסיר נמוך ורחב מטגנים את שוקי העוף עד להשחמה מכל הכיוונים. מוסיפים את פלחי הבצל, השום, הדובדבנים הטימין והג'ינג'ר. מערבבים ומטגנים כ-2 דקות.
  • 4. מוסיפים את הבירה וכוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ45 דקות על להבה נמוכה. מקפידים שכמות הנוזל בסיר תהיה בחצי גובה השוקיים. במידת הצורך מוסיפים מעט מים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully