וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דאק גוג'אנג

משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מרקט ת"א מגיש כנפיים חריפות ברוטב צ'ילי קוריאני

מתכון מאת: משה בדישי, מערכת וואלה!

כנפיים אסיאתיות. דרור עינב
כנפיים אסיאתיות

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות
  • 12 יחידות כנפיים נקיות וחצויות
  • לציפוי
  • 1 כוס קמח תפוח אדמה
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4כפית אבקת שום
  • רכיבים לרוטב
  • 1 כוס רוטב צ'ילי קוריאני-ג'וג'אנג (ניתן להשיג בחנויות לבישול אסיאתי ובחנויות מתמחות)
  • 1/2 כוס מים
  • 1 אגס מגולען
  • 1/2 תפוח עץ אדום מגולען
  • 1/2כוס אננס קוביות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות קורנפלור מהולות ב-4 כפות מים
  • שמן סויה /קנולה לטיגון עמוק (כמות תלויה בעומק הסיר)

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את כל רכיבי הרוטב בבלנדר ומעבירים למחבת.
  • 2. מחממים את שמן עמוק בסיר רחב עד לחום גבוה. מצפים את הכנפיים בקמח ומנערים את העודפים.
  • 3. מטגנים את הכנפיים 5-7 דקות או עד שהכנפיים זהובות ומוכנות בפנים. מוציאים מהשמן ומעבירים למחבת עם הרוטב.
  • 4. מבשלים את הכנפיים בתוך הרוטב עד לרתיחה. ברגע שמזהים רתיחה מוסיפים את בלילת הקורנפלור, מערבבים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully