פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות עוף ותפוח מוקפץ

      קציצות עוף בשילוב מפתיע של תפוחי גולדן דלישס שמאזנים את הטעם. שימו לב פטנט המרעיש - מיץ במקום ג'ינג'ר מגורד, שמקנה עקצוץ עדין ברקע

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום: אנצ'ו ג'וש עריכה: רן צימט

      מצרכים

      • לכ-15 קציצות (תלוי בגודל)
      • 1/2 ק"ג חזה עוף טחון
      • 2 כפות מיץ ג'ינג'ר סחוט טרי (סוחטים ביד את בשר הג'ינג'ר המגורד על פומפיה- והנוזל שיוצא זה המיץ)
      • 1 פלפל ירוק חריף מאוד - לפי הטעם
      • 1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה דק דק
      • 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ דק דק
      • מלח ים גס לפי הטעם
      • 2 ביצים
      • 3 כפות קמח חומוס קלוי (כמו לגונדי)
      • 4 שיני שום כתושות
      • לרוטב:
      • 10 תפוחי עץ טריים מזן גולדן דלישס, קלופים
      • חמאה מזוקקת - גהי (למתכון כשר מחליפים בשמן זית)
      • 1/2 כפית סוכר דמררה
      • להגשה
      • עלי נענע
      • 4 חצאי ליים

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל חומרי הקציצות. נותנים לנוח בקערה כשעה, מכוסה בניילון נצמד.
      • 2. מכינים מהתערובת קציצות עגולות ומשטחים מעט. מחממים מחבת עם גהי/ שמן זית ומטגנים אותן מעט משני הצדדים להזהבה.
      • 3. מוסיפים למחבת את התפוחים עם עוד גהי/שמן זית ומעט סוכר דמררה. מערבבים.
      • 4. מוסיפים עלי נענע מלמעלה, מסירים מהאש ומגישים עם חצאי ליים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -